Polona Frelih - tvoja kandidatka za Evropske volitve 2024

🔥 9. junija glasujemo proti pokvarjenim elitam!

🖕 Ne smemo dovoliti, da nas potegnejo v vojno!

🇸🇮 Najprej Slovenija!

Morate najprej obkrožiti 10 (Stranka Resnica), šele potem 2 (Polonca Frelih)

Logo

Intervju s PolonoResnica o migrantihO vojni

Evropske volitve 2024

Morate najprej obkrožiti 10 (Stranka Resnica), šele potem 2 (Polonca Frelih), če mi želite dati preferenčni glas. Pazljivo, nič ne smemo prepustiti naključju. V igri je veliko.

 

Evropske volitve 2024

9 junija so volitve v Evropski parlament, na katerih lahko uporabite svoj preferenčni glas.

Morate najprej obkrožiti 10 (Stranka Resnica), šele potem 2 (Polonca Frelih), če mi želite dati preferenčni glas. Pazljivo, nič ne smemo prepustiti naključju. V igri je veliko.

Danes je tvoj glas naša moč!

Pozivamo k resnosti in notranji disciplini. Najprej moramo biti iskreni do sebe, iz česar sledi iskrenost do drugih. Danes moramo kot ljudje najprej in predvsem poskrbeti za svoje človeško dostojanstvo, zato moramo Evropejci postati strogi pragmatiki in realisti. Govoriti moramo tam, kjer nas slišijo in kjer je to primerno. Ni se treba prepirati s tistimi, s katerimi so argumenti nekoristni. Veliko, veliko nas je in skupaj glasujemo proti vsem vrstam zla, neumnosti, umazanije in laži.

V Evropi multikulturalizem ni uspel. Predvsem podpora našim državljanom. Ne smemo dovoliti, da nas drugi potegnejo v vojno. Zaščititi moramo svojo pravico, da sami odločamo o prihodnosti. Moramo se upreti uvedbi digitalnega evra, saj je pravica do gotovine človekova pravica. Človekova pravica je tudi pravica do izbire, ali se želimo cepiti ali ne, in samo starši odločajo za svoje otroke.

Pomoč potrebujejo tudi slovenske matere, naši otroci, naša mala podjetja in samostojni podjetniki, ki se borijo za preživetje.

Kot vaša predstavnica bom vedno z vami, poslušala bom vaš glas in delovala v vašem interesu.

Rezultati volitev v Evropski parlament

Tukaj bomo rezultate volitev objavili takoj, ko jih bo sporočila Državna volilna komisija.

Volitve poslancev iz Republike Slovenije v Evropski parlament, na katerih bomo izvolili devet poslancev, bodo v nedeljo, 9. junija 2024. Predčasno glasovanje bo potekalo v torek, 4. junija, sredo, 5. junija, in četrtek, 6. junija 2024. Seznam naslovov volišč za volitve v Evropski parlament je tukaj.


𝕏   Facebook   Telegram   Viber

22/5/2024

Priporočam

Polono Frelih za Evropski Parlament!

Kandidat Stranke Resnica: Polona Frelih

Naš program: predvsem podpora našim državljanom in nikomur drugemu. Ne gremo v vojno, hranimo gotovino (brez digitalnega evra), živimo svobodno in zdravo brez obveznega cepljenja.

Če želite glasovati zame, potem poskrbite, da boste to naredili prav. Morate najprej obkrožiti 10 (Stranka Resnica), šele potem 2 (Polonca Frelih), če mi želite dati preferenčni glas. Pazljivo, nič ne smemo prepustiti naključju. V igri je veliko.

Polonca Frelih, stranka Resnica

Danes je tvoj glas naša moč! #zaSlovenijo

06/06/2024