Logo

Multikulturalizem v Evropi ni uspel, nehajmo manipulirati!

Polona Frelih razkriva resnico o migrantih.


Glede prihodnosti Evropske unije

Polona Frelih meni, da bi EU morala strateško obravnavati vprašanja, kot so migracije, obrambna politika in geostrateški položaj. Poudarja pomen zadržanja gotovine in zavračanja obveznega cepljenja.

Ne Vlečenju v vojno, Varna Slovenija!

Rusija ni vedno dojemala Nata kot sovražnika, temveč je želela ustvariti skupni gospodarski prostor od Lizbone do Vladivostoka. Stranka Resni.ca je kritična do približevanja Nata ruski meji. Ne gremo v vojno, to ni naša skrb!

Stop Migracijam

Evropa je sodelovala pri rušenju stabilnih režimov. Ti režimi so pri vseh svojih plusih in minusih zagotavljali stabilnost regije. Če se želimo izogniti begunski krizi, moramo začeti z reševanjem tam, kjer je nastala. Več

Svoboda govora je Evropska vrednota

Danes svoboda govora v Evropi ogrožena zaradi cenzure, ampak brez svobode govora ni Evrope.

Stop zastrupljeni hrani, izberimo čisto prihodnost!

Trgovino s pesticidi namreč v rokah držijo štiri nemške korporacije, ki veliko denarja vlagajo v lobiranje in prikrivanje težav. V stranki Resni.ca smo proti totalitarni zeleni agendi, saj gnila agenda pomeni predvsem nove obdavčitve za ljudi!

Predvsem podpora našim državljanom in nikomur drugemu. Ne gremo v vojno, hranimo gotovino (brez digitalnega evra), živimo svobodno in zdravo brez obveznega cepljenja.


𝕏   Facebook   Telegram   Viber

27/5/2024