Logo

Reči NE skorumpiranim elitam!

Reči NE skorumpiranim elitam! Med 6. in 9. junijem 2024 bomo na evropskih volitvah sodelovali pri oblikovanju prihodnosti Evrope. Številni spoznavamo, da ni kam bežati, da se moramo nezadovoljni in drugače misleči spoznati in se izpostaviti, dokler je to še mogoče. Prosim za tvojo podporo. Skupaj bomo zmagali!


Reči NE skorumpiranim elitam!


Med 6. in 9. junijem 2024 bomo na evropskih volitvah sodelovali pri oblikovanju prihodnosti Evrope.

Številni spoznavamo, da ni kam bežati, da se moramo nezadovoljni in drugače misleči spoznati in se izpostaviti, dokler je to še mogoče.

Prihaja nov čas!

Prosim za tvojo podporo. Skupaj bomo zmagali!

Polona Frelih


Za prerojeno Evropo!


Jasno je, da bruseljske elite ne zastopajo interesov prebivalcev Evrope. Živimo v času neverjetnih, ciničnih in očitnih laži, ki so namenjene uspavanju, dušenju vsega živega. Več.


Se ne strinjate z dogajanjem v Evropi? Niste sami!


Evropske volitve 2024: kandidati stranke Resnica. Več.


Naš program


Brezčasna Suverenost

V prvi vrsti govorimo o suverenosti Evrope. Zavzemamo se za močno Evropo, ki suvereno odloča o svoji prihodnosti. Primarnega pomena je tudi slovenska suverenost. Dejsto, da se zaradi Schengenskega sporazuma prosto prehaja državne meje, ne pomeni, da te ne obstajajo. Nasprotno, ravno te meje morajo predstavljati tudi zaščito državljanov ter ohraniti nacionalno samostojnost odločanja glede migracijske, zdravstvene in energetske politike, glede LGBT politike in podobnih agend.

Zdravje V Naših Rokah

Nasprotujemo vsakršnemu vmešavanju tujih agend v našo zdravstveno politiko. Naš cilj je samostojno odločanje o zdravstvenem sistemu, ki bo zagotavljal visoko kakovostno oskrbo za vse.

Zaščita Pravic In Svobode

Branimo temeljne svoboščine. Ni kompromisov glede svobode govora, pravice do zbiranja in pravice do izražanja.

Obramba Tradicionalnih Vrednot

Evropa ne sme izgubiti svoje duše. S tem je ne sme niti Slovenija. Zavzemamo se za ohranitev tradicionalnih vrednot, družinskega življenja in nacionalne identitete.

Nevtralnost v Tujih Sporih

Zavzemamo se za mirno reševanje konfliktov. Izogibamo se nepotrebnem vmešavanju v tuje vojne in diplomatske spore.

Gospodarski Patriotizem

Borili se bomo za naše nacionalno in lokalno gospodarstvo, s posebnim poudarkom na mala podjetja, za zmanjševanje evropskih birokratskih ovir, ki so v interesu zgolj velikih korporacij. Prav tako bomo stremeli k finančni neodvisnosti.

Samooskrba in Naravni Viri

Spodbujali bomo lokalno pridelavo hrane za čim večjo samooskrbo. Ohraniti moramo suverenost nad lastnimi naravnimi viri.

Okoljevarsto

Spodbujali bomo investicije v trajnostne tehnologije ter okoljsko ozaveščenost in se vsekakor borili proti zeleni agendi. Slednja z okoljevarstvom nima veze, pomeni zgolj totalitarizem, obdavčevanje in siljenje naših državljanov v ekonomsko neupravičene investicije.

Za Digitalno Suverenost

Brezkompromisen boj za ohranitev gotovine kot osnovne človekove pravice. Zaščita Evropejcev pred monopolom globalnih digitalnih platform. Močna podpora evropskim alternativam na področju blockchaina in umetne inteligence (AI) za hitro premostitev tehnološkega zaostanka EU in z njo Slovenije.


O Poloni Frelih


Polona Frelih - Member of the European Parliament 2024

Polona je slovenska novinarka in poznavalka evrazijskega družbenega in političnega prostora v geopolitičnem kontekstu. V provladnem Delu zanjo ni bilo več mesta takoj zatem, ko je pokazala, da presoja samostojno in je zelo točno poročala iz Rusije, Ukrajine in drugih držav nekdanje Sovjetske zveze ter odkrivala prave korenine spopada, ki se je v pravo vojno razplamtel šele čez nekaj let. Več.


𝕏   Facebook   Telegram   Viber

31/3/2024